Tijdvooreensite website maken

Een Tijdvooreensite website maken vereist relatief weinig werk. Het ontwerp is namelijk al voor je gedaan. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is dat ontwerp te vullen met teksten en afbeeldingen. Daarbij heb je redelijk veel vrijheid.

Een Tijdvooreensite website maken

Bij Tijdvooreensite kies je van tevoren een template. Hoewel elk template anders oogt, beschikken ze allemaal over dezelfde mogelijkheden, alleen zijn die anders vormgegeven. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Wix ligt het design daarna vast. Toch heb je via het CMS de mogelijkheden om een redelijk unieke website te creëren. Dat werkt zo:

Modules in het CMS In het CMS krijg je toegang tot alle modules die de inhoud van je website bepalen. Die zijn tamelijk uitgebreid: van paginamodules voor teksten tot modules voor blogs, referenties, afbeeldingen, formulieren, productbeheer, faq, call2actions etc. Omdat je zelf bepaalt welke modules je gebruikt en op welke pagina's je die aanzet, ziet elke Tijdvooreensite website er anders uit. 

Editor Bij elke module heb je de beschikking over een WYSIWYG (what you see is what you get) editor, aangevuld met enkele unieke functionaliteiten om bijvoorbeeld formulieren inline te kunnen invoegen. Vrijwel in elke module heb je bovendien SEO-opties tot je beschikking om dat onderdeel te optimaliseren voor een betere vindbaarheid.

Wat kost Tijdvooreensite?

Bij Tijdvooreensite betaal je eenmalig opstartkosten à € 499. Het verschil met bijvoorbeeld Wix en Jimdo, waar je geen opstartkosten betaalt, zit hem in het feit dat Tijdvooreensite je website voor je bouwt. Jij hoeft hem alleen nog maar te vullen met tekst. Verder betaal je voor het CMS, updates, hosting en domein een vast bedrag van 19,95 per maand. Er zijn geen premium pakketten of upgrades, iedereen beschikt over dezelfde mogelijkheden.

Tijdvooreensite review

Goed, je bent dus even vijfhonderd piek verder voordat je een website hebt. Maar dan ben je wel binnen een week live! Klinkt aantrekkelijk, maar krijg je waar voor je geld? Laten we dat eens nader bekijken.

Bekijk onze Tijdvooreensite review