Tijdvooreensite website

Van Nederlandse bodem en inmiddels een gevestigde speler op de websitemarkt: Tijdvooreensite. Met een compleet, pret-à-porter websitepakket richt Tijdvooreensite zich op de ondernemer die op zoek is naar een moderne website met makkelijke beheermogelijkheden.

Tijdvooreensite website pakket

Met Tijdvooreensite heb je een all-in websitepakket in handen. Dat pakket bestaat uit hosting, een kant-en-klaar websitetemplate en een CMS. Heb je een template gekozen, dan heb je bij Tijdvooreensite geen werk meer aan het bouwen: de website is klaar om gevuld te worden.

Het Tijdvooreensite website pakket in het kort:

  • hosting
  • domeinnaam
  • template
  • CMS (content beheersysteem)
  • Nederlandse live en online support

Wat kost een Tijdvooreensite website?

Tijdvooreensite biedt geen gratis abonnementen zoals Jimdo en Wix. Bij Tijdvooreensite krijgt iedereen hetzelfde voor dezelfde prijs. Omdat Tijdvooreensite je website voor je bouwt, betaal je eenmalig opstartkosten. Daarna betaal je maandelijkse kosten voor o.a. hosting, CMS en support.

Dit kost een Tijdvooreensite website:

  • Eigen domein, advertentievrij, premium SEO en premium support: € 19,95 per maand plus eenmalig € 499 bouwkosten

Zelf een Tijdvooreensite website maken?

Zelf een website maken is eigenlijk niet helemaal aan de orde bij Tijdvooreensite: het template is immers al voor je gebouwd. Je moet de website alleen nog vullen met teksten, blokken, afbeeldingen etcetera. 

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Jimdo en Wix, waar je rechtstreeks in het template aan teksten en plaatjes werkt, werk je bij een Tijdvooreensite website in een aparte beheeromgeving; het CMS. Precies hetzelfde als bij WordPress. Wil je weten hoe dat in elkaar steekt? Lees dan verder:

Een Tijdvooreensite website maken
Tijdvooreensite website review

Benieuwd naar onze ervaring met een Tijdvooreensite website? Bekijk dan onze uitgebreide review over de prestaties van Tijdvooreensite op het gebied van:

  1. design
  2. functionaliteiten
  3. SEO
  4. support

Naar de Tijdvooreensite review