Jimdo website

25 miljoen klanten met een Jimdo website wereldwijd, dat wil wat zeggen. Jimdo is een websiteplatform dat ook in Nederland steeds meer voet aan de grond krijgt. Vooral bij de ondernemer die snel een makkelijk te bewerken website zoekt.

Jimdo website pakket

Zelf een website bouwen? Dat moet eenvoudig en snel kunnen volgens de makers van Jimdo. Jimdo biedt dan ook een compleet website pakket. Hosting, webdesign en beheer: het zit allemaal in je Jimdo website pakket.

Een Jimdo websiteabonnement in het kort:

 • hosting
 • domeinnaam
 • template + design editor
 • tekst editor
 • Nederlandse online support (niet live)

Wat kost een Jimdo website?

Jimdo is in eerste instantie gratis. Ga naar Jimdo website en je kunt meteen aan een nieuwe website beginnen. Maar onthoud wel dat Jimdo je dan nog geen eigen domein geeft. Bovendien is je website niet advertentievrij en zijn je mogelijkheden voor bijvoorbeeld SEO, maar ook voor support, zeer beperkt. Upgraden naar een betaald pakket is dus een noodzakelijke optie. Er zijn verschillende pakketten die in prijzen variëren van 9 tot 39 euro per maand.

Jimdo website prijzen:

 • Zonder eigen domein, met advertenties en beperkte support: vanaf € 0 per maand
 • Eigen domein, advertentievrij, beperkte support, basic SEO: vanaf € 15 per maand
 • Eigen domein, advertentievrij, optimale support, premium SEO: vanaf € 30 per maand 

Zelf een Jimdo website maken?

Wil je een Jimdo website maken, dan kun je dat op twee manieren doen: via een template of via de slimme ADI (Artificial Design Intelligence) van Jimdo. Op de eerste manier zoek je zelf een template uit, de laatste stelt een ontwerp voor je samen.

Net als bij Wix, biedt Jimdo design en beheer in één tool. Je kiest en bewerkt een template en daarna vul je dat ontwerp met teksten en plaatjes. Dat doe je rechtstreeks in een online editor. Wil je weten hoe dat precies werkt? Lees dan verder:

Hoe een Jimdo website maken? Jimdo website review

Benieuwd naar onze ervaring met een Jimdo website? Lees dan onze uitgebreide review. Daar kom je meer te weten over de prestaties van Jimdo op het gebied van:

 1. design
 2. functionaliteiten
 3. SEO
 4. support

Naar de Jimdo review